feet, socks, living room-932346.jpg

Roliga strumpor till maskerad och fest

Strumpor är kanske inte det första man tänker på när man ska på maskerad, men då vi i Sverige oftast tar av oss skorna inomhus är de en ypperlig accessoar som visar att man tänkt till lite extra i sin utklädnad. Vi har nedan gått igenom ett antal olika strumpor som passar perfekt när man ska klä ut sig, eller när man bara vill skoja till det i vardagen.

Roliga Ahlgrens bilar-strumpor från Partykungen.

Bland våra exempel nedan finner man en mängd olika exempel, allt från höga vita strumpor till Oktoberfest, till strumpor med roliga budskap eller varför inte ett par strumpor som ser ut som ölburkar? Roliga strumpor kan vara en perfekt icebreaker när du är på fest.  

Strumpor till Oktoberfest

Oktoberfeststrumpor är ett par långa, ribbstickade strumpor som passar utmärkt till oktoberfestdräkten. Strumporna är knälånga och de är tillverkade av ett skönt, elastiskt material som ger en bra passform. Med dessa strumpor på fötterna är man perfekt kittad för att dricka öl hela vägen in på småtimmarna.

Partykungen har en mängd olika Oktoberfeststrumpor i både herr- och damstorlekar. Strumporna kostar 99 kronor för ett par.

Oktoberfeststrumporna finns både för herr- och damvarianter, där damversionen har en snygg rosett och passar perfekt till de klassiska kjolarna och klänningarna som man förknippar med den sydtyska högtiden. Hos Partykungen kan man även köpa resterande delen av outfiten. För 399 kronor får man såväl lederhosen som tirolerhatt och tillhörande skjorta.

Ölstrumpor (beer socks)

Här kommer den absolut bästa presenten till alla ölälskare där ute: Luckies Ölstrumpor i en snygg presentförpackning med formen av en riktig ölburk! Du kan fritt välja mellan tre olika öltyper: Lager, Stout och Ipa. Helt efter egen smak!

Dessa roliga ölstrumpor finns att köpa hos Partykungen för 99 kronor. Perfekt som present till såväl sig själv som någon man tycker om.

Det spelar ingen roll om du har tränat ben på gymmet i år, med dessa strumpor har du alltid två stora stark nedtill. Strumporna är tillverkade i en blandning av bomull, nylon och elastan och kommer i storlek 41–45. Perfekt till födelsedagar eller som present till en ölälskande kompis eller kollega.

På samma roliga öltema finns även de roliga bring me a beer-strumporna. Strumporna har ett kaxigt budskap som går att läsa när man lägger upp fötterna på soffbordet: If you can read this – Bring me a beer!

Dessa roliga strumpor finns på Partykungen och kostar 99 kronor för ett par. De är tillverkade i bambumix och är extra sköna, perfekt för lata dagar framför teven!

Bring me a beer-strumporna säljs parvis och är tillverkade i en skön bambumix (läs gärna mer om bambu i vårt inlägg om bambustrumpor). Strumporna är supersköna att bära och har ett roligt budskap under fötterna. Själva strumporna kommer i en grön och röd färg – perfekt att ge bort i julklapp. Och för den som inte gillar öl finns de självklart även för vinälskare.

Roliga julstrumpor med budskap

I juletider är det extra mysigt att stanna hemma och vad passar inte bättre då än ett par roliga strumpor. Med dessa julstrumpor håller man både värmen och bjuder in till skratt. Den perfekta julklappen eller presenten till personen som mer än allt bara älskar att kolla på julfilm!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *