Mönstrade strumpor – Lägg till färg och mönster på dina strumpor för att lyfta din outfit

Mönstrade strumpor är ett ypperligt sätt för den som vill ge uttryck för individualitet och sticka ut från mängden med sin klädsel, utan att för den delen sticka ut för mycket. En mönstrad strumpa kan även vara ett spännande sätt att bryta av en mörk kostym eller addera lite uppfinningsrikedom till en annars enkel och stilren outfit.

En småmönstrad strumpa så som prickigt, randigt eller argylerutigt kan ge extra dynamik i kontrast till enfärgade byxor och skor. Kvalitetsstrumpor gillar speciellt när man lägger till ett litet mönster (såsom ljusa glesa prickar) på en mörk strumpa med solid bakgrund. Däremot unviker vi helst de största och skrikigaste mönstren då de riskerar att ta fokus från den övriga klädseln, dessutom är vår erfarenhet att man tröttnar ganska fort på ”för häftiga” mönster.

Vi har satt ihop fem tips på snygga mönstrade strumpor från ett gäng olika tillverkare som kan ge extra liv till din outfit, utan att stjäla för mycket uppmärksamhet.

Kvalitetsstrumpor listar ett gäng snygga mönstrade strumpor för alla tillfällen

Småprickiga (polka dots) strumpor från Topeco. Detta sexpack ger dig stora valmöjligheter att leka med olika färger ihop med ett diskret prickigt mönster. Strumporna är tunt sydda i en mjuk och smidig bambukvalitet (75% bambu och 22% polyester). Strumporna finns att köpa på Stayhard för 299 kronor för ett sexpack.
Småmönstrade mörka strumpor från Studio Total. Med sju olika mönster mot mörk solid bakgrund är du kittad för alla tillfällen. Detta sjupack finns på Stayhard och kostar bara 199 kronor.
Argylerutiga strumpor från Burlington. Argylemönster är ett klassiskt diamantliknande mönster som ofta används på just herrstrumpor. Dessa strumpor från amerikanska Burlington är tillverkade i en mjuk bomullsblandning, vilket ger en skön känsla och bra passform. Dessa strumpor finns att köpa på Timarco för 169 kronor.
Kristrecksrandiga strumpor från Topeco. Strumpor från Topeco i stilren kritstrecksmönster som är perfekta att använda till exempelvis kostymen. Dessa strumpor är tillverkade i slät merceriserad bomull och har förstärkt häl och tå, behaglig resår och platta tåsömmar för maximal komfort. Finns att köpa på Timarco där ett sexpack kostar 399 kronor.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *