Alla hjärtans dag – Ge bort strumpor till någon du tycker om

Alla hjärtans dag, årets mest romantiska högtid, närmar sig och vad passar då inte bättre än att ge bort ett par sköna och snygga strumpor till den du tycker om?

Alla hjärtans dag, den 14 februari, är det moderna namnet på vad som tidigare kallats Valentindagen. Dagens utformning kan härledas ur moderna amerikanska seder och traditioner, men dagen har egentligen sitt ursprung i traditioner som uppstod kring helgonet Sankt Valentin under medeltiden i Frankrike och England. Dagen kallas också Valentindagen, Sankt Valentins dag eller vändagen.

Alla hjärtans dag har blivit en dag då människor uttrycker kärlek till personer man tycker om, såsom en kärlekspartner, nära vänner eller en hemliga förälskelse. Det kan ske med fina ord, uppvaktning och gåvor. Och vad passar bättre som gåva än ett par snygga och sköna strumpor? Vi har listat tre snygga presenttips.

Tre tips på härliga kvalitetsstrumpor som passar perfekt som Alla hjärtans dag-present:

Rött är som bekant kärlekens färg och dessa mönstrade röda strumpor från Canali är lika snygga till Alla hjärtans dag som till vardags. Canali är ett familjeägt modeföretag som drivs av tredje generationen Canali och är kända för sina höga kvalitetskrav. Dessa par finns att köra på Man of a kind och kostar 199 kronor för ett par.
The Ribbed Cotton Sock 3-Pack från svenska kvalitetsmärket Asket i färgen Light Grey. Strumpan är gjord i supermjuk egyptisk bomull och är ribbstickad för att skapa perfekt passform. Strumpan produceras utanför Brescia i Italy. Finns tillgängliga på Askets hemsida, 420 kronor för ett trepack eller 175 kronor per par.
För den som vill gå all-out valentine finns detta 3-Pack Happys Socks I Love You Gift Box. Strumpor är tillverkade av mjukt kammad bomull och har olika hjärtmönster på sig. Strumporna kommer i en liten presentbox som är den perfekta gåvan till någon som älskar alla hjärtans dag lite för mycket. Finns att köpa på Timarco för 279 kronor.

1 reaktion på ”Alla hjärtans dag – Ge bort strumpor till någon du tycker om”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *